Pogoji poslovanja

1. Splošni pogoji
Splošni pogoji spletne trgovine Hujsaj.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), in v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Hujsaj.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Spletno trgovino Hujsaj.com upravlja podjetje Fobia d.o.o., v nadaljevanju
»ponudnik«.
a) Cene
Vse cene v spletni trgovini Hujsaj.com so navedene v EUR, vsebujejo DDV in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Cene in popusti veljajo v trenutku oddaje naročila.
Rok veljavnosti akcijskih ponudb je lahko tudi časovno omejen in je posebej označen na vidnem mestu v naši spletni trgovini.

b) Varnost in Zasebnost
V skladu z Zakonom o varstvu podatkov (Ur.list RS št. 59/99, 57/01) smo zavezani k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Zavezujemo se, da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. V spletni trgovini uporabljano samo privzete - takoimenovane sejne piškotke, ki so potrebni za ohranitev vsebine košarice in uspešno izvedbo nakupa.

c) Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga
Potrošnik ima pravico, da v 30 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu. Vračilo plačila mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Kupec lahko svojo odločitev sporoči pisno na naš naslov (Fobia d.o.o., Kekčeva ul. 12, 1000 Ljubljana) ali po elektronski pošti info@hujsaj.com.

Blago je potrebno v primerni embalaži poslati na naš naslov (Fobia d.o.o., Kekčeva ulica 12, 1000 Ljubljana). Izdelki morajo biti neuporabljeni in nepoškodovani. Priložen mora biti originalen račun in bančni račun pošiljatelja (številka in enota banke) za nakazilo. Ponudnik vrne kupcu celotno kupnino brez stroškov poštnine. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

d) Podatki o sklenjenih pogodbah
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo z statusom naročilo potrjeno).

Podatki o sklenjenih pogodbah oziroma o oddanem naročilu, so shranjeni v sistemu spletne trgovine in jo lahko prejmete na pisno zahtevo.

e) Oddaja informacij na prvi strani hujsaj.com
V primeru, da izpolnite (poln ali pa samo deloma) obrazec na prvi strani, vas lahko enkrat (1) kontaktiramo po emailu ali pa telefonski številki z našo ponudbo.

2. Uporaba izdelka

OPOZORILO:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Nosečnice, otroci pod 18 letom starosti ter osebe z znanimi zdravstvenimi težavami se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v originalni flaški na suhem ter pri temperaturi do 25°C.

3. Dostava
Blago, ki ste ga naročili v naši spletni trgovini Hujsaj.com, vam bomo dostavili preko Pošte Slovenije. Dostava se zaračuna samo pri naročilu na osnoven 1-mesečen paket (1 flaška).

Ob dostavi vam bo Pošta Slovenije zaračunala stroške povratne nakaznice oziroma plačilnega naloga BN02 (po veljavnem ceniku Pošte Slovenije). Naročeno blago bomo odposlali še isti dan, oziroma prvi delovni dan, če je bilo naročilo oddano v soboto, nedeljo ali med prazniki. Predvideni rok dostave (Pošta Slovenije) znaša 1 do 3 delovne dni, zaradi posebnih okoliščin tudi dlje. V kolikor paketa ne prejmete v 5 delovnih dneh, nas pokličite na telefonsko številko 040 726 029. Za poškodbe pošilke nastale med transportom ne odgovarjamo. V tem primeru se obrnite na Pošto Slovenije.

4. Naročanje
Nakupovanje v spletni trgovini Hujsaj.com je zasnovano na pregleden, preprost in uporabniku prijazen način v nekaj korakih.

Vsa oddana naročila po vpisu kreditne kartice so končna!

RESNIČNOST NAROČILA LAHKO PREVERJAMO TELEFONSKO, ZATO V KONTAKTNI OBRAZEC VPIŠITE TEL. ŠTEVILKO NA KATERI STE OSEBNO DOSEGLJIVI. Če imamo razlog, da je naročilo sumljivo, BLAGA NE ODPOŠLJEMO BREZ TELEFONSKE POTRDITVE !
Po vstopu na spletno stran se lahko prosto gibljete med ponujenimi meniji, za nakup pa se odločite v katerem koli trenutku.

Ko se odločite za nakup preprosto kliknite na gumb z napisom "NAROČI ZDAJ", ki se nahaja ob fotografiji izdelka in izdelek bo dodan v vašo nakupovalno košarico.
Tam se bo izpisalo ime artikla, njegova cena in količina.

Z klikom na gumb »ZAKLJUČI NAROČILO« je vaše naročilo zaključeno in oddano. Na ekranu se vam bo izpisala številka vašega naročila, hkrati pa boste na e-mail, ki ste ga vpisali v obrazec, prejeli potrdilo o naročilu-predračun. OPOZORILO! Potrdilo o naročilu-predračun, včasih pomotoma pristane v vaši mapi za neželjeno-spam pošto, zato vas naprošamo, da pogledate tudi tja. Pri nekaterih podjetjih je zaradi varnostnih razlogov povsem blokirano sprejemanje neslužbene pošte. V primeru, da v 30 minutah po oddaji naročila na vaš e-mail ne prejmete elektronskega potrdila o nakupu v naši spletni trgovini, nas lahko kontaktirate preko telefona ali emaila (info@hujsaj.com), in preverite, če je bilo vaše naročilo uspešno oddano.

V PRIMERU KAKRŠNIH KOLI NEJASNOSTI MED POSTOPKOM NAROČANJA, NAS KONTAKTIRAJTE NA TEL.ŠT. 040 726 029 ALI NA NAŠ E-MAIL: info@hujsaj.com IN Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI.

5. Plačilo
Naročene izdelke lahko plačate z debetno/kreditno kartico, Paypalom ali Bitcoinom.

Podatkov vaše debetne/kreditne kartice NE SHRANJUJEMO in je med plačilom varno kriptirana. Prav tako uporabljamo 256 bitno SSL povezavo za dodatno zaščito vaših podatkov.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Hujsaj.com

NAZAJ NA PRVO STRAN